Olipas vaihtelurikas viikon loppupuolisko. Tuli puuhattua monenlaista mukavaa, ja ihan ilman koiria. Torstaina jaksoin lenkkien päälle mennä vielä step-jumppaan. Tämä oli se "rautalankaversio" mihin meidän silloin joskus Minnan kanssa piti mennä, mutta mentiin vahingossa sinne huippuosaajien sekaan. Melkoisen rankkaa taas näin tauon jälkeen, mutta silmänruokaa oli tarjolla, kun "The keppisankari" Elmeri veti meille jumppaa osan aikaa. Hän suoritti jotakin opiskeluun liittyvää harjoittelua. Pohkeista ja vatsa"lihaksista" kyllä huomasi jumpassa käydyn.

Perjantaina rallimiehet vievät minut illalliselle kiitokseski "mahtavasta" liitteestä. Kahden miehen voimin viihdyttivät minua, viettäessämme mukavan parituntisen. Syötiin oikein pitkän kaavan mukaan, huh! Luulin tilanneeni jälkiruuaksi jätskipallon, mutta sieltä tulikin kaikille isot annokset. Olihan sekin lapikoitava tuulen suojaan. Syksyllä jatketaan heidän kanssaa töiden  merkeissä.

Lauantaina pikaisesti yritin puunata kämppää. Caruson Anniina-kummi tuli kylään. Puoliksi tosissaan sanoi haluavansa HUNKseja katsomaan... öhh... Onneksi hän tuli toisiin ajatuksiin jo ennen iltaa. Shoppailtiin siinä jotakin pientä ja käytiin pitsalla. A&A, yhtä innokkaat kokit....

Iltatälläytymiseen litiimme pikkutyttöjen leikkejä: kynsikoruja! Tai siis tarroja. Amatöörit leikkimässä kynsistudiota :) Kun perjantaina kerran syötiin niin lauantaina juotiin. Se kuuluisa tasapaino! Suunnattiin paikalliseen ravitsemusliikkeeseen, ja Anniina hokasi tanssilattian vierestä meille aitiopaikan. Sitä se oli, menoa ja vilskettä riitti. Pääsin tanssimaankin kaiken aikaa, ihan oli välillä jonoa :) Liekö kynsikorujen ansiota, vai sen, etten pyytäjiä sen enempää valikoinut. Hra Partavesi vei niin taidolla ja tyylillä, että nyt saatan ymmärtää MIKSI jotkut tanssimisesta niin kovin pitävät. Hra Huppari ei liikoja puhellut, ja Hra Ituhippi osasi pyöriä vain yhteen suuntaan. Nooh, mitä pienistä. Sunnuntaina olikin jo rauhallisempaa. Anniina tuli urheasti lenkille mukaan vaikka G meinasikin välillä kiskoa mennessään.