Sunnuntai-iltana saapui seuraava vieras: äitikulta tuli vahtimaan koiruuksia pariksi päiväksi, kun minua kutsui työmaa. Maanantaiksi kotihengettärelle jätetiin työlista; pullaa ja ruokaa saapi olla valmiina kun kotiudun. Äiti meinasi ensin, että joutuu/pääsee koirien kanssa lenkillekin, mutta siitä päätin hänet armahtaa sentään.

Ilmoituksia

Ensimmäinen saamani pesti koskee ilmovalmistusta. Koukkari tekee myös Vartin ilmot, ja niihin tuli minun paneutuman. Juu, inkkari ja ilmojen valmistus sentään on tuttua, mutta mistähän nämä kaikki löytyy, mihin ne tallennetaan, meneekö vedosta.... mikä ihmeen flowman????? Melko suuri pino siirtyi päivän aikana tehtävistä tehtyihin. Mullahan ei ollut sähköpostia eikä oikeuksia juuri mihinkään vielä. Tuli niin kiire tietoturvajuttujen kanssa, että jollakin kepulikonstilla minulle saatiin ylipäätään minkäänlainen käyttölupa.

Tiistaina sama meno jatkui, tosin konetta piti rukata vähän väliä. Joku atk-nörtti kaappaili konettani haltuunsa bittiavaruuden kautta, ohjaajani Merja asenteli tulostinta, yritti neuvoa flowmania ja niin edelleen. Kamalan pätkittäistä ja sekavaa oli, ja niinhän siinä kävi, että osa asiakkaista jäi ilman vedoksia. Kiireessä palasin huomaamattani Tehiksen rutiineihin, eli vedosta ei laiteta kuin pyydettäessä. Kiirettä oli muutenkin enemmän, eikä minua kukaan ehtinyt neuvoa. Jos itse on flowmania sen 30 v käyttänyt, olisi hyvä yrittää asettua sellaisen asemaan, joka avaa ohjelman ekaa kertaa.... Meni hermot loppupäivästä ihan tosissaan, kun oleellisia välivaiheita ja tietoja oli jäänyt kertomatta. Vastuusta ei kuitekaan pääse sillä, että kehottaa kysymään. Kaikkea kun ei mitenkään voi edes hoksata kysyä.

Taittoa

Taittoa piti mennä opettelemaan harva se päivä, mutta.... mutta.... vielä tähän päivään mennessä en ole päässyt kuin takapiruksi istuskelemaan. Tuleva lehtiuudistus teettää niin kovasti töitä, ettei minua kukan ehdi paimentaa. Ehkäpä ensi viikolla sitten.

Liitteitä

Etteivät työt pääsisi kesken loppumaan, saan ruveta tekemään myös asiakasliitteitä. Niitä tykkäsin ainakin Ankkurissa tehdä. Ensimmäinen asiakas tulee tänään kuudelta (kun ei aiemmin päässyt ja tänään piti heti aloittaa). Tajusin onneksi, että ovethan menevät täällä lukkoon neljältä! Katsottiin miten ovet saa auki ja hälyt päälle. Kunpa emme jäisi ulos pakkaseen vartiointiliikettä odottelemaan... Kauhistus sentään mitä säätämistä tämäkin.

Istun täällä omassa toimistossani. Hih, sellaisen onnistuin saamaan. Onpa ollut niin sekava, uuvuttava ja omituinen viikko, että ei toisesta ihan heti väliä. Huomenna ei onneksi ole yhtään mitään!!!

Toko

Tiistai-iltana äitee vietiin junalle ja samalla matkalla kaahasin tokoilemaan seuran uudelle kasvihuoneelle. Upea kivituhkapohja ja reilusti tilaa ja valoa, jesss! Caruso pääsi ensin tutustumaan uuteen paikkaan. Hiljaista poikaa se olikin, oli niin kovasti hässäkkää ympärillä. Seuraamiset sun muut sujuivat kuin rutiinia olisi enemmänkin. Opetin ohessa agilityn pöydän, kun se oli jäänyt ajelehtimaan kentän laidalle: Pöytä, maahan! Ja sillä lailla! Ei olisi halunnut pöydältä pois, kun oli mukava makoilla namipalan toivossa. Gösta pääsi harrastamaan loput puolisen tuntia. Annin kanssa tuumattiin, että joku oma sessio voitaisi taas ottaa.

Agi

Torstain pentuagiryhmä jäi tän taittohässäkän takia väliin, samoin suunniteltu lounas Karin kanssa. Otti tosi paljon päähän, kun ne loppujen lopuksi peruuntuivat täysin turhaan. Prkl!!!! Keskiviikkona agitettiin Marian ja Erjan kanssa. Carusolle haettiin viettiä ja vireystilaa, ja säädeltiin sitä. Haettiin optimaalinen vire suoritukseen lelun avulla, sitten tehtiin pari hajoitusta ja sitten jäähdyteltiin. Pari kiekkaa tätä ehdittiin, kunnes piti lähteä kaikkien kanssa lenkille että ehtii taas töihin! Carusolla on kaikki edellytykset siihen, että se tekee agia täysillä korkeassa vietissä ja jäähtyy siitä nopeasti. Göstalla osaan tuon saman, tosin en osannut sitä noin hienosti selittää. Carssun kanssa on opettelemista, jo ihan OIKEANlaisessa leikkimisessä.

Väsyttää...................zzzz ......................zzzzzz........z......z.zzz............zz