Eilisen treenin teemana  valssaaminen. Ja voi voi sentään, kun nyt VASTA hokasin mikä on homman juju ihan pohjia myöten. Joo-o, se ei sittenkään ole vaan sellainen pyörähdys, vaan liike jatkuu kaiken aikaa, käsi ohjaa ja olasta asti kääntyy kroppa. Ja voihan ihme, sitten kun sen hokasi, miten "helppoa" se olikaan! Tietynlainen  valssiharjoitus tuli kotiläksyksi.

Ekalla kerralla Caruso ampaisi matkaan kuin tuli persiin alla, ja heti kohta seitsemän metrin suoran jälkeen hiljensi HÄ, missä sä oikein olet? Kaari lyheni joka kerta kun ajoitus parani, ja pian mentiin siivekettä hipoen. Yllättäen taas oli toiseen suuntaan olevinaan vaikeampaa.

Aloitettiin kepit alusta uudelleen kirkkailla ohjureilla ja kolmella kepillä. Kujakeppejä tai verkkokeppejä kun ei oikein voi edes itse kotonansa harjoitella. Olen ostanut 6 oranssia aurauskeppiä, jotka voi mahdollisesti vielä sahata kahtia = 12 keppiä. Avustaja veti lelulla koiraa oikeasta välistä. Sanna sanoi, että anna sen katsoa ensin, että jos vaikka säikähtää ohjureita. Ei ehtinyt sanoa ihan loppuun, kun C jo pomppi ohjureitten yli lelua tavoittelemaan. Voitiin siis aloittaa :) Muutaman kerran jälkeen Caruso ampaisi kepeille jo parin-kolmen metrin päästä.

Kotiläksyksi tuli myös kontaktin alastulon harjoittelu millä tahansa korokkeella jossa takajalat jäävät ylemmäs (ja mielellään on erilaiset pinnat etu- ja takajalkojen alla). Vaihdan tämän asennon nimeksi "tarkka", sillä se "ota" on aika huono, kun sitä tulee muutenkin käytettyä. Tuskin aiheuttaa kummempaa sekaannusta Cn mielessä, kun ei nyt niin kamalasti olla kontakteja päästy treenaamaan.

Tänään torstaina picCaruso ja Gösta pestiin huomista vierailua(kin) varten. Korkataan mökkikausi ja vieraillaan porukoilla. Edu pääsi villahousuistaan jo viime viikonloppuna, eli talossa on 2 pitkempikarvaista puhdasta ja yksi puhdas suikero. Ilmoitin Caruson tänään myös jälkikurssille, tai ainakin olettaisin että sinne pääsemme. Missään ei kerrottu montako otetaan ja millä perusteella... Alkeistottis on jo alkanut + loppunut, mutta se ei kuulemma ole välttämätön jälkikurssille osallistumisessa kunhan koira on noin muuten  "peruskoulutettu" öh no kjoo, kyyyyllähän se on.