Viikonloppu meni muutenkin vahdikkaasti, ei ainakaan lepopäivää tullut pyhitettyä. Lauantaina Virpi, Markus ja Daniel-poika piipahtivat kylään. Leivoin oikein sydämillä koristettua ja Marianne-rakeilla spaissattua mokkapalaa, eikä kukaan saanut oireita :) Ystävänpäiväpiirakkaa, näes! Ei ehtinyt kuvaa ottaa todistusaineistoksi, mutta jospa uskotaan ihan muutenkin.

Daniel ei tätä ennen ollut arastellut koiria, ja kissoja heillä on omasta takaa. Ennemmin olivat koirat kuulemma pakoon kipittäneet. No, ei meidän Carssu! Daniel sai vuorostaan tuta koiraa hyppimässä ja vähän nuolemassakin. Noin muuten oli Carssunen hienosti, antoi silittää ja leikki lelulla.

No, laskeekos se Daniel sitä polviliukumäkeä, jotta taas päästään leikkimään?

Illalla oli tyttöjen ilta. Oltiin me koirahörhöt, Erja, Hanna, Maria ja minä laitettu juhlan kunniaksi oikein FARKUT ja osa oli jopa meikannut. Öööh, mitä se sitten olikaan.... Syötiin, juotiin ja naurettiin Rappa-Kalja pelin kanssa. Ettäs tiedätte, kirjainyhdistelmä E.H.P.Y on Espoon Häpeällisen Pienimunaisten Yhdistys. Että sitä rataa kulki juttu.....

Sunnuntaina oli kuulemma isikultani synttärit! Onnea ja anteeksi taas kerran, isi! Mie vaan en muista ikinä. Kävin koirain kanssa Minnan synttäreiden rääppiäisillä. Caruso varasteli ensin kaiken mitä irti lähti, ja valitsi sitten samaisen oranki-tangin itselleen leluksi. Kieli vallan roikkui, kun oli taas niin ihana sitä retuuttaa. Minä jäi koukkuun kipukoukkuun, haluun kans sellaisen! Teki gutaa jyystää kaikkia kipeitä kohtia sillä.

Maanantaina pääsin ensimmäistä kertaa ikinä haastattelijan sijaan haastateltavaksi. Edu&Gösta fan-clubin jäsen Alli luokkatovereineen tuli haastattelemaan minua. Aihe jäi vähän hämäräksi, äidinkielen tehtävä se oli, ja oli oleellista että oli voittanut jotakin. No, meillähän on Edun kanssa mistä valita: näyttelyt, tokokoe, agi vaiko mejäkoe. Valitsin sitten mejäkokeen, kun se on harvinaisin. Caruso teki taas tutut jutut ja varasteli tyttöjen pipot, loikki, tunki syliin, riehui ja touhotti. Haastis saatiin purkkiin, ja ihan hyvin olivat tytöt kysymyksiä miettineet. Olipahan uusi kokemus tuokin.

Alli, Susanna ja Heidi, tulevat koiranomistajat?