Päivitystahdista voinee päätellä, että töitä on riittänyt. Ensimmäinen 16 s. liite putkahti sunnuntaina postilaatikkoon. Kehujakin se on monelta taholta saanut, joten palkankorotuksen pyyntihetki lähenee kaiken aikaa :) Kaupungin liite hirvittää ja peurattaa, mutta huomisen jälkeen pääsen keskittymään siihen JA löysin viimein vanhan pohjan jota käyttää. Alkaa selvitä syitä siihen, että edeltäjäni turasi liitteitä aina yötä myöten: tekstityylejä ynnä muita helpottavia seikkoja on käytetty niin kummallisella tavalla ( vai eikö olla osattu käyttää???), että jo se yksin tekee taittamisesta tuskaisaa.

Hän myös oli kuulemma "kiltti, ystävällinen kynnysmattolapanen" (viimeinen on ihan mun oma arvio), että asiakkaat muutattivat kaikkea mahdollista vielä viimeisenä päivänäkin. Noooooh, he eivät vielä tunne minua. Ojalan akan likan kanssa puhaltaa aivan eri tuulet, myrskytuulet tarvittaessa!! Olen aivan ajatellut normaalin työajan puitteissa pärjätä viimeiseen asti. Ei näetsen kiinnosta kykkiä töissä iltakaudet. Eikä viilata ja hinkata, kunhan se asiakkaalle kelpaa, niin mun puolesta olkoot. Taiteen tekeminen on sitten erikseen, sanomalehti on kertakäyttökamaa.

Luin pitkästä aikaa Tampereenkiälisen Aku Ankan, ja nauroin itseni jälleen tärviölle. Se sai minut muistelemaan omia "nuoruusaikoja" ja sen aikaisia ilmaisuja.

Hos! Hosaa! Hospataaraa! = hurraa (Kuusankosken murre). "Hosaa, meikä on 14 vee!"

Aneissaan = liikuttavan, ällöttävän, idioottimaisen onnellisena jostakin älyttömästä (Ksnk murre). "Hanska oli tullu riparilla uskoon. Nyt se soitti kitaraa aamunavauksen jeesuslaulussa ihan aneissaan."

Vimppari = ponnahduslauta uimahallissa (ksnk murre). Jotkut idiootit Kouvolassa kutsuvat sitä vippariksi!

Läksärit  = yllättäen pidetty koe tai sanallinen kuulustelu. (Ksnk murre). Taas jotkut Kouvolan idiootit sanovat PISTARIT!

Puntata = pukea pakkasella tuskastuttavan monta vaatekerrosta päälle. (Kla tai Ksnk). "Ärsyttää puntata aamulla 15 minuuttia vaatteita kun on kiire!"

Möttiäinen = no se on sama kuin kimalainen! Ettäs tiedät, Jukka, ettei tarvi joka kerta kysyä.

Lentäviä lauseita muinaiselta 80-luvulta:

"Tosi hieno penaali" "Saahan näit, ku ei käet taskus kävele."

"Hei, sullon purkkaa!" "Niinnon. Mistä saatas sulle?"

"Saakelin homo!" "Isäs oli kun sinuu teki!"

Lentävä lausahdus 2000-luvulta:

"Mennää himblee pelaa kimblee ku seon niin simblee."

Lopuksi huumoria:

Anu: "Mun hiukset näyttää ihan samalta kun Gordon Ramseyn!" (hän on idolini, ihana mies)

Jukka: "Pitäskö mennä parturiin sitte?"

Anu: "No EI, nää on just hienot!"