Vuoden vaihtuessa olisi syytä viimeistään tarkistella miten vuodelle asetetut tavoitteet ovat täyttyneet (ja ovatko, ja miksi eivät ole).

Oma ura:

Tavoitteesta jäätiin, sillä työt eivät jatkuneetkaan missään muodossa. Se on tää lama näetsen... eli itsestä riippumattomista syistä näin kävi. Freekkuhommia on saanut painaa vaihtelevasti, enkä tituleeraisi itseäni ainakaan työttömäksi! Haku on päällä ja jotakin lievähköä toivon kipinää taas näkyisi siintävän. Toteutuminen onkin taas eri juttu.

Varallisuus:

Lottovoittoa ei kahdesta yrityksestä huolimatta osunut kohdalle. Omituista, olisi pitänyt tällä vaivan näöllä edes jotakin kipurahaa tulla. Vaikka sellaset 300 000 euroa. Perämettää laitoin myyntiin, katsotaan mitä sieltä tulee, ja missä vaiheessa :)

Pentu:

Pentu päätettiin keväällä hankkia, ja sellainen taloon tuli. Onnistui täydellisesti siis.

Caruson harrasteet:

Tärkein, eli kunnon koiraksi kasvaminen on oikein hyvällä alulla. Agia ja tokoa ollaan myös aloiteltu, ja hyvältä näyttää. Ei tarvitse ihan SM-sijoituksiin ikinä yltääkään, kunhan olisi edes mahdollisuus harrastaa ja kisata, eli koira olisi terve ja innokas. Kyllä silloin välillä hyviäkin sijoituksia tulee kohdalle :)

Edu:

Edun kanssa tavoitteet olivat selkeät. Edun pitää joka päivä viettää vähintään 8 tuntia löhöilemällä päiväunikeskuksessa = onnistui täydellisesti. Edun tulee myös huolehtia ruoka-ajoista, kun emännän hatara ajantaju heittää välillä pahemman kerran = tästä lipsuttiin muutaman kerran. Tuli sitten kahden aikaan päivällä mieleen, että Häh, onkos ne saaneet aamupalaa.... Vakavasti puhuen, pelkään pahoin tämän olleen Edun viimeinen joulu. Sydänvika on toistaiseksi aisoissa lääkityksellä, mutta eihän se siitä parane. Olen päättänyt, että siihen sydänvikaesitteessä mainittuun "jopa viiden eri lääkkeen yhdistelmään" emme lähde. Siinä kohtaa täytyy koiran olla jo melko kyseenalaisessa kunnossa muutenkin. Nämä lääkityksenjälkeiset kuukaudet ovat olleet todellista laatuaikaa, toivomme pitkään  lisää samaa!

Gösta:

Göstan tärkein tavoite oli kuntoutua "kotikäyttöä" kestäväksi. Siinä kesän aikaan viimein onnistuttiin. Akupunktiota jatketaan, samoin Cartivetia. Näyttäisi Göstan kunto olevan hieman paranemaan päin tällä hetkellä. Caruson tulo aiheutti väliaiakaisen notkahduksen, ja varmasti kylmät kelit osaltaan vaikuttavat. Jospa tilanne jatkuisi vielä parisen vuotta tällaisena, niin saa Carusokin isoveikalta hyvät eväät suureen maailmaan.

Göstan harrasteet:

Tokoilussa ei ollut kummempia tavoitteita. Syynä oli lähinnä se, ettei aluksi tiedetty kestääkö Gösta treeniä/kisaamista. Lähdettiin vain avoimin mielin kokeisiin, sillä niin hyvin oli asiat kuitenkin harjoiteltu, että oli ihan mahdollista myös onnistua ykköstuloksen saamisessa. Eka ykköstulos oli kisakirjassa parin vuoden takaa, tämän kesän saalis oli melkoisen hyvä:

Elimäki 1.8. ALO 1, 179p, sijoitus 1/23

Lappeenranta 16.8. ALO 1, 169p, TK1, sijoitus 3/14, samalla piirinmestaruusjoukkuekultaa Kouvolan joukkueessa

Kouvola 5.9.  AVO 1, 167p (vaikka hyppy meni nollille), sijoitus 3/10

Kotka 6.12. AVO 2, 143.5 p, sijoitus 1/8

Entäs ensi vuonna sitten? Göstalle TK2 plakkariin, ja ehkäpä uskallusta osallistua VOI-luokkaan. Näyttää vielä melko kaukaiselta haaveelta... Carusolle agi ja toko kunnolla, määrätietoisesti ja tavoitehakuisesti käyntiin. Tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että emäntä myös suunnittelee mitä tekee milloinkin, seuraa edistystä ja pitää treenipäiväkirjaa. Ja ehkä hommaa ne nappulajuoksukengät, mitkä hiton maahockeykengät ne ikinä olikaan. Ilman niitä on turha kuvitella pysyvänsä Caruson vauhdissa mukana. Ja pitäis vissiin keväällä ottaa uusiksi se surullisen kuuluisa juoksukoulu. Tunnustan tässä pienellä kirjoitettuna alaviitteenä, että kesken se suurista puheista huolimatta jäi. Syyspimeät räntäsateet veivät muutenkin niin vastenmielisestä hommasta lopunkin puhdin. Yäk sentään! Joulupukki toi jumppakortin, eiköhän sitä käyttämällä kunto kohene!

EDIT: Caruson tavoitteisiin lisätään pian tokouran korkkaaminen. Eikös siinä alaikäraja ole 10 kk....??   Ei olla pariin viikkoon juuri tokoteltu, mutta tänään mentiin ihan kahdestaan iltalenkille namuset taskussa. Siis missä välissä hän on oppinut a) seuraamaan, b) tulemaan perusasentoon sivulle sekä edestä että takaa, c) seisahtumaan liikkeestä sekä d) menemään liikkeestä maahan (hitaasti, mutta kuitenkin)???? Noeineny ihan kisatasoa vielä olleet, mutta aivan uskomattoman hienosti kuitenkin. Kun pysähdyin, perronen istahti sivulle perusasentoon. Sitä ei edes oikeastaan ole tehty. Häh!?? Muutenkin hän käyttäytyi todella mallikelpoisesti kun oltiin kahdestaan. Ei vetänyt yhtään eikä päästänyt pihaustakaan. Ihan näin EI ole isojen poikien ollessa mukana... Koipi kohosi komeasti myös ihan yksin ollessaan. Mamman pieni on virallisesti teini nyt.