Piti hieraista aamurähmäisiä simiä pari kertaa ennen kuin tajuntaan upposi miinus 25 astetta pakkasta! Koirat kävivät ensin takapihalla enimpään hätään; jospa pakkanen vaikka laantuu kun köllöttelee vielä hieman sängyssä. Pöh ja pyh! Samassa lukemassa nököttää!

Ei ole olemassa huonoa säätä, on vain vääriä varusteita + vaatteita, vaimitensenyoli? Kaivoin kaapista jo lähes unhoittuneet henkselitoppikset, Salomonin naparetkikengät (kestävät -25 astetta, onneksi ei ollut enempää etteivät lahoa kesken matkan), villapohjaiset vaellussukat ja joulupukin ammoin tuomat nahkaiset lampaannahkarukkaset. Johan tässä pukiessa tulee hiki!

Joko mennään? Gösta on Hurtan virallinen malli: alla on fleecahaalari ja päällä toppaloimi. Caruso kärttää mukaan istumalla sitkeästi eteisessä.

Urheat naparetkeilijät viimein valmiina lähtöön. Edulla on kaksi loimea päällekkäin.

Ensin meinasin, että jos nyt 20 minsaakin kävellään, hyvä niin. Mutta ei holotna iskenytkään luihin ja ytimiin välittömästi!? Edu sen enempää kuin Göstakaan ei nostellut tassujaan. Olisiko niin, että jos runko on tarpeeksi lämmin, ei tassujakaan niin helposti palele? Paarustettiin reilut 40 minuuttia, sitten alkoi mulla jalkoja palella. Yläkerrassa ja käsissä oli kuuma. Kulkijoita ei juuri näkynyt, ja olisi saattanut herättää kummastusta kun meikäläinen kulkee takki auki ilman rukkasia :)

Sommoro! Ei tää nyt niin paha ollutkaan. Mun takki ei sentään ole Hurttaa, vaikka väreihin sopiikin :)

Caruson jätin varmuudeksi kotiin VAIKKA hänellä onkin uusi (tai viimei sopiva kun hän on kasvanut) Hurtan talviloimi. Tuntui vähän liian kylmältä piccuiselle.

Tacci no 3. Käytiin pikku lenkki ja leikittiin narupallolla. Noutoharjoituksiakin muistettiin pitkästä aikaa tehdä. Toihan se :)

Vielä vähän mainosta: on ne vaan niin suloisia samanlaisissa vermeissään. Vielä kun Edulle saisi tuollaisen....

Carusosta on tullut innokas lukumies. Olin vähän huolissani, kun ensimmäinen kirja oli naisten hömppää. Turha huoli, nyt luettiin Reijo Mäen Vares: Enkelit kanssasi. Toinen kirja on niin uusi, että sitä tuskin löyyty divarista. Jos jollakulla on tuo Vares, se ostetaan edullisesti, mielellään heti, ennen laina-ajan päättymistä.... Meillä taitaakin asua PERRORISTI!!!! Apua, Obama apuun heti!