Sisälsi Caruson hieman yllättäen tullut ensimmäinen agilitytunti. Tokoiltiin Annin kanssa kaikessa rauhassa, kun hallille alkoi saapua kaikenlaisia pentukoirasia... vai pitäiskö sanoa jungstereita? Jenni on pitänyt Cosmolle, Piuhalle ja nyttenmuistamaaritinpennunnimeä pienimuotoista pentuagia Oreniuksen oppien mukaan. Jenni kävi oman bc:nsä kanssa Oreniuksen opissa ja jakaa nyt tietojaan muille. Caruso pääsi mukaan ikänsä puolesta hyvinkin samanhenkiseen seuraan. Jotenkin minua toisaalta jännitti tehdä sen kanssa esteitä, kun ei olla juuri mitään vielä tehty eikä yhtään tiedä miten se toimii.

Sylkkärii ja poikkarii tehtiin kanssa ja ilman esteitä. Mulle poikkari aiheutti koordinaatio-ongelmia aluksi, mutta Caruso osasi kyllä. Hämmästyttävästi malttoi ISTUA PAIKOILLAAN minun hakeutuessani oikeaan kohtaan! Tule-käskyllä lähti liikkeelle. Putki meni vauhdilla myös, sitähän me ollaan Cosmon pihassa käyty harjoittelemassa :) Hienosti taisteli Caruso Jenninkin kanssa rätistä, jeeee!

En edes uskalla ääneen sanoa, miten onnellinen nyt olen. Ja miten paljon olen mokomaa esteiden kanssa puuhaamista kaivannut. Yli vuosi on väliä edelliskertaan Göstan kanssa. Tai siis käytiinhän me tammikuussa se surullisenkuuluisa viimeinen kerta jolloin selästä kuului suuri pamaus, näin kuvaannollisesti sanoen. Ja siihen loppui Göstan ura. Silloin sitä ei vielä tiedetty, vaan tovin verran toivoin jotakin muuta tulosta.

Ruutu rupeaa EHKÄ avautumaan Göstalle viimein. Seuraamisen vasemmalle käännökset sujuvat Erjan vihjeen avulla noin 55% paremmin kuin ennen. Jos vielä joskus sinne voittajaluokkaan.... ensin alta pois TK2.

Tucat on treenien ja lenkin jälkeen uuvuksissa. Piccuinen kurittaa pupua. Öööööhh... eikössen pitäisi olla väsynyt?