Tai ainakin aika lähelle! Sellainen löytyy facebookista, ja se kertoo totuujen ja vain totuuden sinusta nimesi kirjainten perusteella. Koirien kohdalla ainakin toimi loistavasti:

A.N.U. - Ainutlaatuisen nostalginen uudistaja

G.Ö.S.T.A. - Groteskin Örisevä ja Sädehtivän Tiukkapipoinen Amiraali

E.D.U. - Erinomaisen dramaattinen uimahyppääjä

C.A.R.U.S.O. - Chaplinmaisen avarakatseinen rasavilli ulkonaisesti stressaantunut opossuminkesyttäjä

Caruso pääsi tänään parin viikon tauon jälkeen agilityyn. Latenttia oppimista oli selvästi tapahtunut. Ja nyt on mieluisa lelu löytynyt, kun se on ollut vähän hakusessa, että mikä nyt sitten olisi juuri SE lelu! SE lelu on .... tattadadaaaaaaaaa... HÄNTÄSIKA! Ja pinkki sellainen. Sitä on ihana kiskoa, jahdata ja lennättää pitkin hallia. Nyt Caruso malttoi melko hyvin istua paikoillaan kun menin jopa kahden hypyn taakse! Maarit oli varmistamassa ettei piccuinen karkaa ennen aikojaan.

Tehtiin kahta erilaista jaakotusta, ja kunhan emäntä sai kroppansa toimimaan, ei Carusolla  - yllätys yllätys - ollut mitään vaikeuksia. Mulla on ajotusvaikeuksia, kun toisaalta C on niin nopea ja toisaalta se saatta yks kaks jarruttaa, eli eteneminen ei ole tasaista, tietenkään. Treenien jälkeen huokaisin hetken ja lähdin isojen kanssa lenkille. Vähän hirvitti jättää Carssu yksin, kun koirilla on nyt niin pitkän aikaa ollut joku pääosin kotona. Laitoin nauhan pyörimään. Kuuntelen sitä juuri, eikä vielä ole kuulunut kuin muutama pieni ääni... harjoitusta tarvitaan kun kuitenkin jotakin kerran kuuluu.

Kävin kysymässä Anttilasta kameran jalustaa (hinta 19,90e). Olivat tieteennii jo loppuneet. Ostin sitten sellaisen joka maksoi 29,90e. Lakkapas lumi tuiskuamasta, jotta pääsen kokeilemaan!