Jälleen joku pyhä keskellä viikkoa! Tässähän menee päivistä ihan sekaisin, kun aina on kaupat kiinni :)

Caruson kummi Anniina huristeli tiistaina meille muutamaa tuntia sen jälkeen kun Jukka oli lähtenyt. Meillä oli suunnitelmissa juhlistaa Anniinan ennenaikaista medianomiutumista, se likka kun otti ja valmistui puoli vuotta etuajassa. Kierreltiin kaupoilla, käytiin A-liikkeessä hakemassa vähän juhlajuomaa ja syömässä kuvut täyteen Amarillossa. Kaiken aikaa pirisi puhelin kummallisista numeroista. Ensin soitettiin, että tuuraussopimus Koukkariin taittajaksi on hyväksytty, ja ensi viikolla olisi jotakin hommaa tarjolla. Oho, sepä kävi äkkiä! Ollessani maksamassa H&M:n kassalla luuri pirisee taas: Koukkarin ilmovalmistuksesta hei, olet kuulemma tulossa tonne tuotannon puolelle tuuraamaan. Kiinnostaisiko ilmovalmistus ja liitteiden teko, kun yksi tuuraaja jää hetkenä minä hyvänsä äitiyslomalle. Ai että kiinnostaako? No JOOO! Että tässä saattaapi joutua pian ihan töihin! Sitä suurempi syy poiketa A-liikkeeseen :)

Juhlistettiin näitä iloisia tapahtumia ihan iisisti "kalsarisillaan". Pelattiin suklaa-trivialia ja jotakin Tieteen Kuvalahden tietovisaa ja naurettiin. Kaamea pakkanen piti viimeistään meidät kiltisti kotona!

Anniina-kummi ja Caruso ulkoilutamineissa. Ei kohta enää mahdu syliin.

Gösta ja Caruso esittelivät taas hienoja, valkoisia hampaitaan.

Who´s the man? kysyy tirppa niskan päällä.

Tässä painiessa tulee hiki....

ihan KARSEE hiki! Pakko päästä ulos jäähylle.

Lumihullu perroristi. Vai pitäisikö sanoa Arvaa mitä rotua "kuutti" on?

Siinä sitä löhöiltiin, katsottiin Pekka Töpöhäntää, syötiin pakastepitsaa ja lenkkeiltiin. Carusolla on meneillään Day 3, eli kolmas päivä kiskomatta. Ääntäkään ei juuri kuulu. Olen vielä käyttänyt kurkkaria, mutta eipä sitä tarvitse siitä ONNEKSI kiskoa. Hirvittää moinen kapistus, mutta oli se hyvä, että Caruso näinkin turvallisesti kohtasi oman "kuolevaisuutensa" eikä usko (enää tai ainakaan vähään aikaan) olevansa kaikkivoipa. Olisi varmasti tullut tavalla tai toisella se asia selväksi, ja nyt ei kuitenkaan käynyt hänelle mitään fyysistä traumaa. Henkinen kolaus näyttää tehneen vain hyvää.

Illalla pojat leikkivät vuoron perään aktivointipallolla. Caruson pontevat potkaisut saivat pallon sinkoilemaan huoneen päästä päähän. Heti sai fiksu ötökkä kiinni kupletin juonesta! Edu seurasi kuono kiinni liimattuna palloa, vaikka se olisi ollut jo kauan aikaa tyhjä herkuista. Göstaa otti pattiin jos joku muu kuin hän sai palloa kolisuttaa.

Taidan käydä ostamassa Anttilasta itselleni, tai siis kameralleni jalustan. Sellaista olen ollut jo pitkään tarvitsevinani, ja nyt olisi halavalla, 19,90e, tarjolla tukevan näköinen peli. Lähtöhintakin on mukamas melkein 80e. Lauhtuisi nyt hiukan, että saisi kauniita lumikuvia. Kun kerrankin on lunta.

PS Ainakin tuo lumiturpa-kuva on Anniinan ottama!