Maanantaisella eläilääkärikäynnillä oli siis mukana koko poppoo. Lisäksi kyyditsin kotiin Marian Susu-perron. Susu hoidettiin ensin, ja Göstan maatessa neulojen + piuhojen keskellä pöydällä picCaruso otti näin rennosti eläinlääkärikäynnin. Siinä hän makailee ja uinailee Göstan loimen päällä melkein Susun turvallisessa kainalossa. Näytin vain kädellä loimea, että tähän sopisi panna maaten.

Ihana Susu! Edun kanssa ovat kyllä huomattavan samannäköiset kaikin puolin.

Kävin jumpassa, ja nyt onkin jo aika kerätä tokovermeet kasaan. Otan poikkeuksellisesti kaikki mukaan kasvihuoneelle (ainakin autoon). Caruso veti eilen mahan täydeltä ihmissontaa. Joutui turvan pesulle jo heti lenkin päätteeksi, ja tänään oli maha kuralla. Ei ole noin klo 16.15 jälkeen kakkinut, silloin teki kaksi ihan kuraversiota. Annoin ruuaksi vähän nappulaa ja puuroa sekä Inupekt Fortea painon mukaan. Onneksi on lähieläinlääkäri, jolta saa aina neuvoja! Eläköön Erja!!!

EDIT:     I    CARUSO. Tehtiin agilitii, ei muuta tarvita. Että se on nopee!!!!!!!! Hyppy-putki -yhdistelmällä olin jäljessä noin 6 metriä. Ja kun sen putken pituus on 6 metriä.... ja omasta mielestäni mie juoksin....... Caruso oli aivan tohkeissaan kehuista. Hyppäsi halaamaan ja lipaisi naamaa. Hän se ei ole pusuttelevaa sorttia, kuten nuo tukkajumalat. Sieti ollakin tyytyväinen itseensä!!!

Göstan kans onnistuttiin ja ei onnistuttu. Virtaa oli, paikallamakuu ja hyppy oikein hyvä, samoin luoksetulo. Toinen pysäytys vähän venähti ja liikkeestä maahanmeno takkuili??? No, se on vähän epävarma ollut aina, nyt kyttään itseäni etten hidastelis tai kurkkis, ja se sotkee loputkin. Minua myös haittaa treenata paksut vaatteet päällä. Ainakin sinne kokeeseen täytyy varustautua siten, että pystyy kokeen tekemään kevyemmissä varusteissa. Varsinkin käsien liikuttaminen tuntuu hankalalta ja Göstaa hämäsi viimeksi esim. kaukokäskyissä kun mun kädet ei liikkunu kuten kuuluu.