Keskustelu sujuu usein tähän tapaan:

- Ai sullon pentu?

- Joo niin on.

- Minkä rotune?

- Espanjanvesikoira.

- Mitäs ne sun toiset olikaan.. onkstää samaa rotua?

- Ne on portugeeseja. Ei oo samaa, päätin vaihtaa.

- Minkä ikänen se pentu on?

- Nyt neljä kuukautta.

- Ai, onkse tuhonnu mitään?

- Ei ole.

Miksei kukaan kysy aikuisista, että onksne tunonnu mitään? Edu ja Caruso oli tuossa pari tuntia keskenään (Caruso ONNEKSI portin takana) kun Gösta kävi tokoilemassa. Kun tulen kotiin, Caruso haukahtaa heti avaimen osuttua lukkoon. Ei siis nuku, noh, eihän se tähän aikaan illasta muutenkaan nuku. Edua ei näy missään... epäilys herää... Keittiössä on lattialla lasi tuhannen päreinä (kaksi kolinapurkkia niin ikään on lattialla)!!!! Luojan kiitos Caruso oli portin takana, eikä perrrsaaaahelllllllll Edukaan ollut telonut tassuaan. Kun ei päässyt mukaan, oli kostoksi härkkinyt pöydälle jäänyttä lautasta. Eikä sentään tsiljoonaan vuoteen ole tehnyt mitään tuollaista. Eihän se sitten ihme ollut, ettei Carusokaan saanut kilisevien ja kolisevien tavaroiden putoillessa ja särkyessä nukuttua....

 

PS Alacalustokin kasvaa kovaa kyytiä. Kulmurit on vielä kaikki tallella eikä uusia näy.

PS2 Ihmeen paljon on hommaa, kun pitäis olla "työnhakijana". Keikkaa pukkaa seillaista kyytiä, että on sovitteleminen aikatauluissa. Reka oli unohtanut mainita jouluteemasta, ja kyseli sitten näin viikkoa ennen lehden ilmestymistä aihe-ehdotuksia. Ehdotin neljää joista kolme saisi oikein mielellään tehdä. Ja kansikuvakin joulunumeroon tilattiin minulta.

PS3 Rahatilanteen huomioon ottaen oli pakko myydä perämettää. Mökiltä lähtee koivikkoa niin maan perusteellisen kovaan harvennukseen ja sitä kautta Helsinkiläisten takkapuuksi :)