Ensimmäinen rokotus saatiin piccaraiselle annettua. Pöydällä hieman tahtoivat pöksyt tutista, mutta ihana eläinlääkärimme Erja osasi niin taitavasti käsitellä pientä, että lähes täysin ilman ahdistusta selvittiin. Erja sujautti pöydälle namusia eikä Caruso ehtinyt huomatakaan kun rokote oli jo annettu. Piccuinen myös punnittiin tässä 12 viikon ja 2 päivän iässä. Vaaka asettui lukemiin 6,4 kg. Nimensä veroinen ilmeisesti? Siis piccarainen ennemminkin kuin jättiläinen. Tuntui pöksyjen tutina olevan taas vieraskoreutta, kun heti sen jälkeen poitsu pyyhälsi pitkin ja poikin vastaanottoa. Tutkailtuaan paikat tuli tuijottamaan minua sanoaen RÄYH! Vai että rupeat komentamaan siinä? Menpäs vielä vähäksi aikaa pöydälle, jotta palaat maan pinnalle etkä kuvittele itsestäsi liikoja, tuumasin minä.

Edu oli ison veljen ominaisuudessa mukana, kun vähän taas pumppua tutkailtiin. Tänään saatiin se toinen lääke, jonka pitäisi auttaa sydäntä supistumaan eli pumppaamaan paremmin. Tämä lääke on mukavasti makutablettina, joten se on helppo antaa. Toista ruutataan ruiskulla suuhun, eikä Edu siitä niin kamalasti tykkää... Olen ihmetellyt niin Göstan kuin Carusonkin osoittamaa kiinnostusta (haistelua, nuolemista ja jopa "haukkaamista") tiettyyn kohtaan Edun selässä. Kysyin Erjalta asiasta, ja kuinka ollakaan, juuri siitä kohtaa on Edun sydän!! Olin aivan liikuttunut tajutessani, että pikkuveikatkin ovat olleet huolissaan Edun sydämestä!! Miten tuollainen 12-viikkoinenkin voi tajuta, että siinä vikaa?

Edun selkä tutkittiin varmuuden vuoksi myös painelemalla eikä mitään jumeja tai aristuksia löytynyt.

Räntäsade kuorrutti kaiken valkoiseksi, märäksi loskaksi. Caruso näki ensimmäistä kertaa lunta! Reaktio oli sangen tyypillinen: täysiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja vauhtiiiiiiiiiiiiiiii. Varpaita vissiinkin vähän kipristeli, kun seisoskeli (sen kerran kun oli paikoillaan) välillä kolmella jalalla. Odotan todella malttamattomana iltapäivälenkkiä... kaipa tuo räntäsade siiheksi loppuu. Tai vaihtuu lumeksi... todennäköisesti kuitenkin vedeksi... etupihan nurmikko lotisee jalkojen alla, kun on satanut niin tolkuttomasti.