Edulla ja siskollaan Elsalla näyttäisi olevan sama trimmaustahti :) Elsa sai trimmauksen yhteydessä vekin koipeensa muutama päivä sitten, ja tänään oli Edun vuoro joutua konetta heiluttavan emännän kynsiin. Turakarva tuo niin paljon likaa sisälle, että oli korkea aika lyhentää mustan lampaan turkkia. Siksi toisekseen, kun sen nyt ajelee, se ehtii kasvaa ennen kuin (ehkä) varsinaiset kovemmat pakkaset tulevat. Edun karvan ollessa olematon, eli sileä, hänen lempinimensä on Silkku. Jos Edu osaa OIKEIN hellyttäväksi äityä heti ajelun jälkeen, kun nuo ihanat suuret silmätkin taas näkyvät ja painoa näyttäisi karvojen myötä tippuneen vähintään 6 kiloa, häntä saatetaan kutsua myös nimellä Suikero (suloinen luikero).

Göstalta ajelin vain kuonon ja takamuksen. Jätin selkään taakse "irokeesin" akupunkteeraajan toivomuksesta. Karva lämmittää lonkkia, vaikka takkia aina Göstalla käytetäänkin. Göstasta tulee varsinkin naamastaan trimmauksen jälkeen aina kovin suloinen, lempinimeltään Sulkku.

Teinipoika Caruso hääri tuttuun tapaan apumiehenä. Karvatuppoja sai kaivaa sen kidasta vähän väliä, ja lopulta hän odotteli isojen poikien trimmauksen valmistumista suljetun oven takana. Julmaa!!!!!!!

Gösta alias Sulkku. Hän odottelee kylppärin oven luona josko isoveli olisi kohta valmis.

Turaturpa-Edun ajelemiseen meni noin tunti. Jee, olen oppinut jotakin. Kesällä meni paljon kauemmin. Hitsin kone vain tahtoo kuumentua kahta ajellessa, eli pitää välillä jäähdytellä terää.

Kolmen kopla. Silkku, Sähikäinen ja Sulkku. Edulla on oik etutassun "kainalossa" kasvannainen, joka näkyy taas lyhyessä karvassa selvemmin. Edu kyttää namupalaa, jolla Carusoa lahjottiin istumaan hetki paikoillaan. Sattuneesta syystä meillä on tosi vähän kuvia, jossa näkyisivät kaikki kolme :) Eikä nuo isotkaan aina mukamas millään osaa istua/olla paikoillaan.

Meiltä saisi nyt ison kassillisen mustaa, kiharaa "lampaankarvaa" jouluaskarteluun. Tonttujen parraksi kenties..?? Nuorten tonttujen, ettei ole vielä harmaantunut....