Kuulin juuri, että Caruso on kuuluisaa, kestävää ja sitkeää hihnassakiskojien sukua! Jo Ipe-isän ammoisista (pentu?)ajoista ovat tämän suvun perroset vieneet ihmisiä mennessään OMAAN suuntaansa. Olenhan minä jo vähän ehtinyt ihmetellä tuon piccuisen valtavaa sitkeyttä ja yrityksen määrää, mutta tämä selvitti loput :) Soolokävely sujuu onneksi jo melko hyvin, mutta Göstan kanssa pitää kisata kaiken aikaa, että kuka tätä karavaania oikein vetää, mtäh?

Caruso sai siis kaulaansa ketjukaulaimen. Eikö kuulostakin huomattavasti armollisemmalta, kuin metallinen kuristuspanta? Sen kanssa lähdettiin lenkille. Ei päästy kuin juuri ja juuri pois pihasta, kun leikkipaikkalumikasa kutsui. Caruso tempaisi loikalla kohti kasaa, minä kiristin hihnan ja sihahdin. Taisi jäädä karvoja väliin, kun Carssu kirjaisi UUUUIIIIIK ja mulkaisi minua murhaavasti. Miten toi akka yletti mua purasemaan? Ei se ole ennenkään ylettänyt?

Ai että miten käveltiin hienosti hihna löpsöllään koko lenkki! Tuttu collieherra Doni tuli vastaan. Ohitetiin pari kertaa (heidän suosiolla avustuksellaan ja kärsivällisyydellään) ja jäätiin juttelemaan. Caruso kyykötti korppikotkamaisessa asennossa, otti vissiin niin paljon päähän. Kun hän rauhoittui, pääsi kehotuksesta haistamaan. Ja suoraan tassuilemaan Donin naamalle.... oijoi.  Doni on toiseksi ainoin koira, jota hihnassa haistellaan. Pari hyvin tukahtunutta puhausta tuli jutellessamme, muuten tosi hyvin.

Ohitettiin paluumatkalla leikkipaikkalumikasa kaikessa rauhassa, eipä ole ennen onnistunut. Käännyin takaisin ja annoin luvan mennä peuhaamaan siihen. Kukkulan kuningas työnteli taas tassuillaan lumipaakkuja vierimään ja jahtasi niitä onnensa kukkuloilla.

Ihmeellisin reaktio kävi kotiovella. Yleensä kun tullaan sisään (isot pojat on siis sisällä jo) Caruso yrittää päästä mukaan Edun tervetuliaishössötykseen ja mielellään haukahdella. Nyt hän jäi minun luokseni eteiseen kun riisuin vaattet. Istui ja katseli kaikessa rauhassa. Niin sitä pitää! Seuraavan kerran ketjutellaan kera Göstan, se on vasta se tosikoitos!