Kun nyt kerran olin niin onneton tampio, että poistin kaikki kesä- ja juhannuskuvat kamerasta ENNEN kuin olin siirtänyt niitä koneelle, paikataan tilannetta videoilla. Kuvasin ihan vain tavallista eloa ja oloa mökillä, ihmisen ja vesikoiran paratiisissa.

Lisäki materiaalia Asta-myrskyn tuhoista Savon suunnalla. Ensimmäinen myräys vei vain sähköt hetkeksi meiltä, mutta Heljällä tilanne oli paljon pahempi. Siellä kaatui siiroa puita pihassa enemmän, muutama talon päälle (ei suurempaa vahinkoa) ja yksi saunan päälle. Saunasta taisi tulla melko entinen. Sähköt ovat olleet siellä poikki nyt 1,5 viikkoa, porukoilla oli muutaman päivän myös sähköt poikki jälkimmäisen myterin jälkeen. Myrsky no2 kaatoi Nokiselta puita suurilta alueilta, ja grillikodan päälle tuli hopeapaju, sekä se mänty joa aikoinaan peltisellä kastelukannulla kastelin. Silloin mänty oli hieman minua korkeampi.

Kesäpuuhiin on myös kuulunut lenkkeily ja jäljen + esineruudun teko "montulla" eli Hannan löytämällä syrjäisen soramontun ympäristössä. Melkoinen kuunmaisema on, eikä puhettakaan, että sinne voisi päiväsaikaan mennä, on se sellainen Death Valley.

Kielinäyttely soramontulla lenkkeilyn jälkeen. Palloakin heiteltiin, kerran puuhun asti. Ihme ettei Carusokaan löytänyt!!??

Meitin kaverit.

 

Myrskytuhoja Savosta

On se olt puhuri, kun rungottii olt jiännä tuommosiks!

Näetä viistoks männä rätkähtänäetä runkoloeta olj usseen saan metrin alalla.

Männyttii saevat sammoo kyytijä.

Puhurj olj männä pellon ylj. Suunta näkkyy selevästi. Kahtokeehan kun onnii yks petäjä jiännä sähkölinjoehen piälle moata rötköttämmää.

Taepuu se mäntynnii moneks.

Aatolla ajjaissaa soapi olla tarkkana, kun runkoloeta ja roskoo on joka paekka viärällää.

Ee mahtant suoja-aetakkaa mittää puihen paenolle.

Mahtaako se aato olla tulossa vai mänössä seoraavan kerran tästä kulkiissaan?

Video samasta aiheesta

 

Kesäpuuhia

 

 Perron pesu suoritettava omalla vastuulla!! Osa 1

Osa 2

 

Pallopirhana meinaa karata!

 

Edu naatiskeli omissa puuhissaan, millon se rauha hänelle suotiin :D

 

Ja vähän agia lopuksi..... aina sitä vähän pitää itseään julkisesti nöyryyttää.