Pakkanen lauhtui, ja kuinkas muuten, heti singahdimme KSSK:n tokoon tiistaina. Nakit ja hanska taskussa olimme täysin varustautuneita koitokseen. Kasvihuoneelle oli kertynyt melkoinen määrä pentuja, muutamalla vanhalla tutulla näkyi olevan uusi koira :) Elämme selvästi pentubuumin aikaa, sillä niin monella seura- ynnä muulla kaverilla on pentu.

Päädyttiin Piuha-tyttiksen kanssa samaan ryhmään, tai siis se näytti sopivimmalta. Toisessa näytti olevan niin kamalan vauvoja ja toisessa SUUUURIA rotikoita ynnä muita. Keskittyminen onnistui Piuhasta huolimatta. Yksi tolleri piti kamalaa metakkaa ja reuhtoi hihnassa, mutta ei me senkään annettu häiritä.

Tehtiin:

- kontaktiharjoituksia paikallaan: tuossahan se tapittaa lähes hekeämättä

- kontaktiharjoituksia liikkeessä: tuossahan tuo seuraa ja tapittaa

- seuraamispätkiä: seuraa, kääntyy oikealle hyvin, vasemmalle haparoiden, sekä jopa täyskäännöksen ja tapittaa :)

- seisomista istumasta ja liikkeestä: liikkeestä meni melkoisen hyvällä onnistumisprosentilla, istumasta oli C vähän että HÄ? Otankin tämän tehoharjoitteluun, sillä nyt tulee niin kovasti palkattua istumisesta (muodossa tai toisessa), että meinaa maahanmeno ja seisominen jäädä liian vähälle.

Sitten sain kuningasidean: kokeillaanpa luoksetuloa! Tiia piteli Carusoa ja minä menen hanskaa heilutellen kauemmas. Caruso on innoissaan tempoen  tulossa ja tuleekin. Juuri kun päästän sormeni irti hanskasta (ajattelin heittää sitä, että vauhti jatkuu kovana), mieleen tulee OU NOU! Jos se saa hanskan, se lähtee kirmaamaan ympyrää ja esittelemään löytöään/saalistaan KAIKILLE! Ehdin tehdä korjausliikkeen ja Caruso ajautuu kasvihuoneen seinämää kohti, samalla A-estettä kohti. AAPUAA, ei kai se sinne mene... menee puoleen väliin, kääntyy tulemaan alas ja tekee käteni ohjaamana täydellisen kontaktin. Että sillä tavalla! Ei sitten tehty enempää luoksetuloja tällä kertaa :)

Hanska kiinnosti leluna ihan ok, useitakin tapporavistuskohtauksia saatiin aikaan. Mun pitää muistaa aina ottaa KAKSI lelua. Tuollaisessa lällätilää-juoksukohtauksen eliminoimisessa auttaa toinen lelu, kun pianaikaa Caruso tahtookin sen ja jättää alkuperäisen rauhaan.

Gösta kävi tokottamassa jatkoryhmässä. Tämä oli joku toivetiistai-kerta... Mekoisen sekavaa touhua... Kaikki puuhaa omiaan, enkä oikein osannut keskittyä kun odotin koko ajan jonkin yhteisen homman alkamista. No, tulipahan käytyä.