Teemana eri kuvioiden kokeilu ja oikean löytäminen omalle koiralle. Harjoitusta 1 tehtiin siis valssilla, persjätöllä ja takaaleikkauksella. Edestäleikkaus jäi ensi kertaan, kun harkka 2 oli laadittu juoksuharjoitukseksi emännille, ratasunnittelun harjoitukseksi ja edellisillä kerroilla "opitun" toteuttamiseksi teoriassa. Valsseja kuulemma nähtävästi olimme opetelleet. Hyvä jos coutsi huomaa jotakin positiivista kehitystä!

Harkka 1 meni ihan kunnialla kahdella ekalla tavalla, ja ne kuulemma sopivat meille. Valssissa mulla oli parempi ajoitus, ja siinä myös näkee koiran koko ajan. Videolla sitten näkyy tuhraaminen takaaleikkauksen kanssa. Sitä on todella vähän tehty, ja taas tuli ihmi miten "herkkää ja tarkkaa" ohjaus, ja varsinkin Caruson ohjaaminen on. Aluksi kutsuin kovasti vielä kun koira oli putkessa, ei tule mitään kun muut käskyt ovat sen takia myöhässä. Sitten kutsun vähän, mutta ei toimi. Sitten käsi jää liian lähelle kroppaa, seuraavaksi se jää liian ylös, sitten käden liike on liian hidas ja/tai väärään suuntaan, sitten on ENÄÄ rintamasuunta hivenen väärä. Kamala muutenkin tuo video, siinä näkee oman töpsöttelyn ja hitaan etenemisen, vaikka itsestä tuntuisi kuinka, että nythän minä liikuin hyvin... äääk. Oppimisen apuna ehdoton väline! Edelleen mulla on liian hitaat käden liikkeet. Jaloista nyt puhumattakaan.

Sanna kokeilee välissä, ja meneehän eka kerta pieleen hänelläkin, tekee samaa kuin minä. Sinänsä ihanaa, ettei Carusoa näytä haittaavan KUKA sen kanssa puuhaa, kunhan pääsee tekemään. Luulin sitten VIHDOIN oivaltaneeni kaiken kohdilleen, ja hahaa, menihän se! Armoton treenikamu tuo Caruso, räkytystä tulee heti kun mokaan. Ihme juttu, mistä se sen tajuaa kun mielestäni palkkaan samalla tavalla????? Taistelutahtoa on kyllä riittämiin tässä poitsussa. Sannalta tulee kehuja siitä, miten "hyvä" palkkaa repiminen Carssulle on. Kuitenkin irrottaa heti käskystä, vaikka juuri on tapporavistuksia puistellut koko kropan voimalla.

Harkka 1, jauhamiseksi meni takaaleikkaus

 

Oltiin jo melko puhki kaikki ohjaajat, mutta sitten olikin vielä varsinainen ratojen äiti jäljellä! 19 estettä pitäisi selvittää, tuo sininen möykky oli hyvin lyhyt pentuputki. Ongelmakohtina 6 kierto, 12 kääntö putkelle ja 15-16 takaaleikkaus, siis ainakin. Tarkoituksena oli mennä rata iloisena loppuun, kävi matkalla mitä kävi, ja että koiratkin saisivat joskus vain MENNÄ! Cn kone ei hyydy, ei sitten millään. Tämänkin jälkeen hän roikkuu lelussa ja repii sitä aivan raivolla. Näin pitäisi harjoituksen joka kerta päättyä, että vielä on virtaa. Aivan loistava tuo Marian kenttä, kuuden maissa on jo puoliksi varjossa ja seiskan aikaan melkeín kokonaan. Itikoita kyllä riittää, mutta siihen on vastamyrkyt keksitty.

Harkka 2 ja hauskaa oli, tuloksesta viis

  

Lisäksi pari leikkivideota. Ensin Carssu leikittää ihanan kiltisti pikkuista Riskiä.

 

Sitten Gösta haluaa leikkiä Carusolla kun Caruso haluaisi leikkiä pallolla.